View Single Post
Vechi 06.10.2010, 20:36:49
Miha-anca
Guest

Implicit De unde am plecat... si unde am ajuns:

Iata de unde am plecat: de la afirmatia mea, ironica evident, precum ca:
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
nici industria producatoare de tractoare nu ar avea de lucru, caci munca trebuie facuta manual si fara poluare.
La care ai raspuns astfel:
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
S-au facut astfel de experimente pe perioade mai lungi sau mai scurte << Cum se traia in Comuna primitiva >> . . . Cred ca dupa mai bine de juma de secol de viata , o astfel de experienta ar fi "interesanta" !
Intelegand din cele de mai sus si din emoticon ca nu iti surade inlocuirea muncii tractoareleor cu munca manuala, am raspuns:

[quote=Miha-anca;294557]1. "Interesanta", dar nu pentru tine, inteleg. Nu este obligatoriu, stai linistit. [quote/]
Cu aceste cuvinte am terminat referirea la tine, Cristian. Sper ca intelegi acum. Restul este un gand cu care m-am ocupat toata vara aceasta; adresez chiar o invitatie tuturor:
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
2. Pe mine a inceput sa ma fascineze dragostea cu care a facut Dumnezeu totul. Pun in pamant o samanta, cat de mica; din ea creste o planta, care da fructe si apoi seminte, din care pot face multime de plante. Iar ce ramane din planta, se intoarce in pamant, pentru a-l face roditor. etc.Incercati!
Iti multumesc insa petnru apostrofare, pe care o merit, caci am scris off-topic:
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Avem acest "dar" de a vorbi și a răspunde pe arătură ! Te asigur că sunt un mare iubitor de natură și de tot ce este legat de ea ! Sunt chiar un pasionat , dar nu ai înțeles mica mea ironie, precum și tu folosești, după propria-ți mărturisire , IRONIA ! Ba da, mă interesează și mult mai mult de atât ! Pasiunea mea sunt florile , sămânța ce rodește din negreala pământului mii de culori, de gusturi și arome ! Natura este a doua casă a mea ! Păcat că iar și iar , și iar te pripești în concluzii nefondate . Mântuire !+
Mantuire si tie si tuturor.
Reply With Quote