View Single Post
Vechi 06.10.2010, 22:19:04
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Este un text foarte frumos despre ceea ce inseamna a fi crestin. Practic asa ar trebui sa fim cu totii, daca suntem botezati ortodox, catolic, etc.
In nici un caz nu-i vad identificati pe crestini cu talibanii. Tie de unde ti-a venit ideea cu talibanii si integristii?!? Si practic la cine te referi?
Si, in ce sens nu poti discuta cu integristii, dar cu talibanii da?
Fani, nu mai trebuie sa imi raspunzi, ca intre timp m-am edificat asupra lucrurilor (talibani) dintr-o alta postare:

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Incet incet iar tinzi sa cazi intr-o atitudine talibana, NE-crestina!

Gresesti, Eu cred cu toata fiinta mea in Hristos, ca El a existat si este Mintuitorul nostru din credinta noastra...ca a venit pe pamint nu cu intentii talibane asa cum se tot avinta unii sa creada ci cu intentii pur comunitare de apropiere prin iubire, de MINTUIRE prin viata linistita comunitara in pace si prosperitate. NOI suntem cei care am denaturat intelegerea scripturii, la inceput cu adaosuri CONVENABILE UNORA, iar mai tirziu cu tot felul de aberatii personale

Am o intrebare celor care ne tot trimit la Sfintii parinti pentru verificare celor spuse in Scripturi:

Sfintii Parinti au trait in tipul Mintuitorului ?.... NU! deci cum pot ei dovedi cele POVESTITE de ei.
Ei pot doar sa ne informeze si sa ne inspire, si o fac bine, in privinta vietii lor sfinte crestine pe care au dus-o, si cu care nu am nici o problema si unele chiar imi merg la inima si de rugaciunile carora am beneficiat din plin in diverse timpuri tulburi, dar ! ! !...sa nu NE IA APA IARASI si mai ales talibanismul!
Reply With Quote