View Single Post
Vechi 06.10.2010, 23:45:57
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Este un text foarte frumos despre ceea ce inseamna a fi crestin. Practic asa ar trebui sa fim cu totii, daca suntem botezati ortodox, catolic, etc.
In nici un caz nu-i vad identificati pe crestini cu talibanii. Tie de unde ti-a venit ideea cu talibanii si integristii?!? Si practic la cine te referi?
Si, in ce sens nu poti discuta cu integristii, dar cu talibanii da?
Imi pare bine ca ti=a placut textul.
Gresesti, nu i=am identificat pe crestinib cu talibanii. Am spus ca acest text arata ca atitudinea de tip taliban nu isi are locul printre crestini. Ca nu este crestina.
Prin atitudine talibana inteleg ceea ce descrie Coralina in prima ei postare: un fel de program politic asazis crestin porin care o morala crestina sau asaziscrestina ar deveni obligatorie.
Integristii nu sunt chiar talibani, pentru ca nu vor neaparat sa ia puterea, dar se apropie de ei ca pareri.
Nu am timp sa scriu mai mult acum.
Nu cred ca e cazul sa te simti vizata, in nici un caz nu am vrut sa spun ca tu ai fi talibanca sau integrista.
Cand am scris ce am scris m am gandit nu la cineva in mod special, ci la genul de raspunsuri de la tot felul de useri care de obicei sunt banati in cateva zile, si care de obicei sar la acest gen de postari de bun simt.