nu s-au sinchisit sa citeasca aceastacarte cei care vorbesc impotriva ei.. ar fi aflat din ea ca nu trebuiesc intelese motamo,ca acea explicatie si alegerea acestui cuvant vami sunt cele mai apropiate de ceea ce ele exprima! nimicmurdar nu intra in Rai.. asta este un fel de dus oameni buni..Dumnezeu se foloseste de diavol ca sa ne sfinteasca ca sa ne curete si mai ales ca sa ne smereasca.. ce ne-am face fara draci? spune Par Papacioc..eu stiu din sursa sigura sigura ca exista aceste vami, asa cum exista si cea a ratiunii,sau cea a imaginatiei lacoborarea mintii in inima.. s-a ales cuvantul vami si nu filtre caci diavolul are drepturi asupra noastra ca i-am slujit de buna voie.. exista vamile, o spun toti sfintii, numai cine nu vrea nu le vada si deobicei aceste persoane coincid cu cele care au probleme legate de spovedanie de ascultare, care iubesc lumea aceasta prea mult ca sa accepte vreo condamnare dupa.. "mananc, beau, fumez, ca ma iarta Hristos" .. pai poate ca te iarta, asa este, dar trebuie sa te si curete omule.. altfel desfiintam rolul spovedaniei,nu? ia ganditi-va putin? pai la ce ma mai spovedesc atunci? nu ca sa pot urca spre Rai usor? altfel spus vamile ne facun serviciu la fel ca orice medicament cu gust amar.. faceti va rog o vizita la un spital de cancerosi si veti vedea ca raul este foarte real, ca are drepturi asupra noastra ca avem nevoie sa fim curatiti caci si bolile sun o vamain care te rascumperi..
|