View Single Post
Vechi 07.10.2010, 15:41:08
Patmos's Avatar
Patmos Patmos is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de wassabi Vezi mesajul
nu mai intra pe forumuri daca nu poti suporta discutii civilizate.am pus o intrebare, imi poti raspunde si altfel decat prin repetarea unor citate biblice sau blesteme si referiri la satana, focul iadului si alte comicarii?
Pune mana pe Catehism ortodox si vei afla raspunsurile pe care le cauti.Vad ca nu te opresti din blasfemii.Eu ti-am mai spus:ai cotit-o spre ratiune din mtive putin de alt tip.Da iti dai arama pe fata cu fiecare postare.Pai mai ereticule,e veche de cand lumea capcana asta:sa raspunda cineva in afara invataturii primite.De aceea vrei tu sa las si Sfanta Scriptura,si pe Hristos,si pe Sfintii Parinti,si pe toate cele sfinte pe care tu,hulind ca un eretic,le arunci la ,,comicarii".Ai absolvit clasele primare?Ai doi ochi?Pai ia tu atunci si citeste si dupa aceea sa vorbesti.Eu te trimit direct la sursa de informare,dar pe aceea o respingi pentru ca iti darima ereziile,la fel cum se intimpla mereu.Si atunci tu spui ,,lasa ma chestiile alea,sa candim rational,sa oscilam"..E bine sa te clatini nu?Sa contesti...frumos scop ai ma in traista da iti spun iar:nu vei reusi.