View Single Post
Vechi 07.10.2010, 21:08:47
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

mai Mihai, da-o-n colo de treaba! chiar asa mai? apoi una e sa zici ca mai se inseala astia care au zis ca sunt vamile dar sa zici si ca nici nu au zis despre ele ca s-a creat o confuzie, "unde dom,ne care vami?a Cleopa astia? nu a zis dom'le ", asta este obraznicie mai draga domnule Mihai.. da nu iti e rusine ca esti penibil din calea afara.. mai, voi astia pe aici ,baietii "contra orice" scuturat-va mai mintile, ca vad ca voi ati daramat orice bariera a dialogului.. pai tu ai revolutionat orice idee despre contrazicere daca vi si-mi spui mie ca mi s-a parut.. nici nu spui nimic, apoi iti centrezi singur o minge cand e pauza, dai cateva goluri, le inregistrezi pe tabela incepi si strigi si ne spui si noua minutul ca sa fie treaba dusa pana la capat.. apoi te vei scuza iarasi ca esti un biet pacatos cu mintea intunecata de patimi.. las-o balta omule, da-te cu capul de ceva scutit ca sa te trezesti ca altceva chiar nu stiu ce sa mai zic.. iar pentru cei care acum iarasi vor veni si ma vor critica iarasi ca am fost prea dur le spun "sa ma ierte acuma si pe mine ca sunt si eu un biet pacatos cu mintea intunecata de patimi, ce vreti de la mine? " "io sunt un biet pacatos" .. bla,bla, bla..acum puteti cotcodaci !
Reply With Quote