View Single Post
Vechi 07.10.2010, 21:55:29
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

eu apropiindu-ma de Dumnezeu m-am luminat daca imi dati voie sa spun asa si toate ideile astea, legate de horoscoape zodiace, extraterestrii, influenta cosmusului asupra papucilor de portelan si altele si altele mi-au aparut in aceasta noua lumina drept cumplite nelinisti, pe fata inseminate in mintea omului ,de diavol.. am vazut si cum si de unde si de ce si pana unde poate merge si de ce are succes, toate le-am inteles apropiindu-ma de Dumnezeu si privind la El si nu la altceva sau altcineva.. tot ce trebuie omul sa cunoasca i se va adauga lui de va cauta imparatia din inima care este inaluntrul nostru, iar acea cunoastere va rusina de-a dreptul idea de cunoastere pe care o avem inainte de a face acest lucru.. arunca lopetica si galetusa si nu mai scormoni .. a avea intrebari, este imposibil de stopat acum! se va inchide robinetul de la sine si cel adevarat se va deschide si va curge si cu raspunsuri adevarate de data asta nu inchipuite.. nu numai eu marturisesc asta ci Biserica de doua mii de ani prin atatea si atatea guri o face.. in inima sora Calyope, in inima este comoara care le cuprinde pe toate.. o de ti-as putea da o arvuna , ca sa te induri sa renunti la placerea de a rezona cu inchipuirea in acest iad.. orice intrebare pe care o vei intretine cu focul exterior, nu este altceva decat un drac care ne batjocoreste si ne plazmuieste tot soiul de nelinisti, ne tine ocupati cu "curiozitatile" ..ascundeti fata in palme cand te va mai intreba gandul cel rau acestea si coboara incet incet in inima cu rugaciunea..restul ,repet, nu eu, ci Dumnezeu ne-o spune, restul se va adauga voua..acum tu decizi..

Last edited by GheronIosifIsihastul; 07.10.2010 at 21:57:54.
Reply With Quote