Citat:
În prealabil postat de andreicozia
:)))Stai linistit ca eu te inteleg, si nu ma supar ca injuri si dai dintr-una in alta. Eu lucrez cu oameni ca tine si sunt obisnuit. Nu am trecut prin ce enumeri tu, deci informatiile primite de la Irina/Anna21 care din plictidseala sotiei fara ocupatie face lobby impotriva mea pe privat sunt aiurea
|
Dragule, ce am avut de zis am zis direct (aici, in vazul tuturor).. si nu ma face sa zic mai multe despre tine ca nu o sa-ti placa.
Si daca tot vrei sa fii sincer si nemincinos cu tine.. recunoaste ca nu ma cunosti.. deci nu vad de ce-mi tot spui Irina (ma stii de undeva? m-ai visat azi noapte? ce-ti veni de ma numesti asa?) Citeste bine numele meu de utilizator and stick to it!
Nu vad de ce crezi ca fac lobby impotriva ta.. cand am cerut banarea ta te-am anuntat in prealabil (in caz ca vrei sa-ti schimbi atitudinea).
Daca vrei sa stii adevarul, acum atitudinea ta anti-ortodoxa este atat de evidenta incat nu cred ca mai pacalesti pe cineva ca ai fi credincios.. deci orice lobby nu-si are rostul.. oamenii vad singuri si se feresc.