View Single Post
Vechi 07.10.2010, 23:17:41
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Din pacate iar dai dovada ca gindesti precum Inchizitia lui Torquemada, si pina si "indulgenta ta" din paranteze imi aminteste de ce am citit despre ei in anumite cazuri unde tolerau anumite "abateri". Este pacat crestin fiind sa doresti sa infigi drugi metalici inrositi in capul care "nu mai gindeste" si smulsa limba din gura celor care pur si simplu pun intrebari.
A cere verificari si dovezi ale mintii oare constituie o infractiune pentru care un calau ar trebui sa-ti scoata ochii?
Reveniti-va oameni buni, Andrei, pina nu-i prea tirziu!

Din fericire insa am depasit mentalitatea punitiva(unii) si acele vremuri nu se vor mai repeta in veci!
Tu ești serios? Chiar crezi că vrea cineva să-ți facă rău? Unele mesaje ale tale sunt absurde.

Dacă te-am numit eretic a fost pentru a te delimita de Ortodoxie, nu pentru a te persecuta. Nu este nici o insultă, e doar o precizare a poziției tale în raport cu învățătura oficială a Bisericii. Nu putem merge până la a nega această învățătură din politețe.

E dreptul tău să pui întrebări, dar nu pretinde să primești răspuns. Dacă ai întreba din dorința sinceră de a-ți forma părerea și nu din duhul viclean de a-ți impune o părere deja formată, atunci fii sigur că ai fi primit de mult răspuns. Dar aceste false întrebări, cum e acest thread, sunt mai mult ispitiri.