View Single Post
Vechi 08.10.2010, 08:50:25
Roland Roland is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.10.2010
Implicit

Draga Callyope, extraterestrii sunt inventii ale slugilor Diavolului , anume satanistii si vrajitorii adunati in diferite organizatii care conduc lumea. Ei "exista" pentru a ne reduce/distruge credinta si pentru a ne spala creierul , din interior , caci doar ideea de existenta a lor va duce mintea pe meleaguri distante...
NU EXISTA interventii BUNE in afara lui Dumnezeu(si a mijlocitorilor sai) si nu exista interventii RELE in afara diavolului. Acestea sunt singurele forte "extraterestre" din acest univers.
Interventiile rele pot parea bune , cum a fost cu darwin , cum este cu 99% la din artistii din ziua de azi , cum este cu MULTE din cele placute omului(lumesc). Progresul mult laudat , cred eu , il face pe diavol sa danseze , vazand cum a reusit prin el sa indeparteze majoritatea de Dumnezeu. Aparentele insala callyope.

EX : Eu sunt un mare fan al tehnologiei si o savurez insa cred ca ar fi fost MULT mai bine pentru OAMENI ca aceasta sa nu "apara" , pentru ca in ESENTA este o diversiune ce te poate tine departe de rugaciune, pocainta , lucru spiritual si mai ales de lucrul premergator , anume dialogul cu constiinta.

Ti-l recomand si eu pe Par. Seraphim Rose iar la asta mai adaug "Demonii si lucrarile lor" - editura Egumenita. Insa in mod special pe Seraphim Rose ca sa incepi sa te lamuresti pe subiectul existentei Cerului si al Pamantului si rolului lor. De asemenea, daca esti cu adevarat interesata si nu pui intrebarile doar ca sa crosetezi tu cu mintea, scrie-mi pe PM si iti mai pot recomanda o serie de carti deschizatoare de conserve.

Noi nu trebuie sa ne uitam cu semnul intrebarii la existenta omuletilor verzi ci trebuie sa ne uitam cu semnul intrebarii la TOT ce ne arunca baietii astia, de la poze cu gauri negre si pana la asa zisele descoperiri de bacterii de pe planeta X. Toate sunt niste mascareli si nimic nu e adevarat. Eu sunt deja cert de aceste lucruri , sper sa ajungi si tu.
Reply With Quote