Citat:
În prealabil postat de mihailt
Eu mi-am spus aci parerea mea si mai mult nu mai discut in contradictie cu ce zic aci unii frati pe forum.
|
:))) aoleo:)) ilcitez pe bietul Mihai (zapacila).. care vama dom'le? unde ,unde scrie? si apoi extrage frazele din context! unde dom'ne? ni s-a parut Mihai, multumim ca ne-ai linistit.. noi credeam altceva.. pfiuuu.. catp-aci! bine ca ne-ai luminat tu!:)) da, tu ti-ai spus si tu parerea ca esti si tu om, asa este..imi aduci aminte de un tigan cu simtul umorului care facea pe el si astepta la usa unui wc si-l ruga pe respectivul zicand" hai dom'ne ca nu mai pot sa ma tin! te rog ,ai mila de mine, ca sunt si eu fiinta umana ,chiar daca nu par!" :)))
asa si tu.. esti simpaticinaia! auzi? da esti sigur? poate gasesti totusi macar un citat ceva pe la vreun Sfant care zice ca se opreste sufletul in vami.. poate chiar la Cleopa.. am vazut ca esti perspicace, te rog, poti verifica pentru mine? ca eu sunt pacatos si .. NU VAD PREA BINE.. E INTUNERIC!:) da tu le brididesti si pe intuneric am vazut.. multumesc Mihaita, ca ai culoare pana si-n ... bezna asta! eu te imbratisez !