View Single Post
Vechi 09.10.2010, 11:18:00
Celputin6caractere Celputin6caractere is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.10.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
tu nu sti ca unde harul unui psiholog inceteaza,preotul va continua cu harul lui Dumnezeu ceia-ce e mult mai mult,te bagi in lucruri care te depasesc.
Nu,nu stiu.Defapt,nici nu ma intereseaza.Zicea si ala mai sus ''alta cu the secret''.Bai baiatule,cel putin eu am incercat si mi-a reusit,mult mai bine decat sa jelesc pe-o rama c-o pictura-n ea si culmea,sa am impresia ca o sa ma ajute..Altu/Alta zicea ca waiii,asta e gandirea care duce la sinucidere.Baaiii,deschide-ti ochii,cati ''crestini'' d`astia d`ai vostri nu se sinucid?!Sa fim realisti.
Nu stiu ce credeti voi,dar am impresia ca manipularea asta in masa nu o sa aduca nimic bun :).Nu imi vine sa cred,ca in secolul asta voi inca mai aveti impresia ca un preot e una si aceasi cu dumnezeu.Stii vorba aia ''Banu e ochiu dracului,deci,popa are pleoape in buzunar.'' In fine,wtv.Nu o sa stau sa continui discutia cu voi.Ca nu o sa ajung nicaieri.Nu,nu sunt ''eretica'' ba!Cred in DUMNEZEU si atat! Nu in puterea divina de dragon ballz a unui parinte.
In fine,tipului tot ii propun sa se duca la psiholog si s ainvete sa-si stapaneasca singur frica,ca la urma urmei,nu-i sare hristos inainte daca se arunca de la balcon,pentru a-l prinde.
Hai,bafta.
Reply With Quote