Citat:
În prealabil postat de Celputin6caractere
Nu,nu stiu.Defapt,nici nu ma intereseaza.Zicea si ala mai sus ''alta cu the secret''.Bai baiatule,cel putin eu am incercat si mi-a reusit,mult mai bine decat sa jelesc pe-o rama c-o pictura-n ea si culmea,sa am impresia ca o sa ma ajute..Altu/Alta zicea ca waiii,asta e gandirea care duce la sinucidere.Baaiii,deschide-ti ochii,cati ''crestini'' d`astia d`ai vostri nu se sinucid?!Sa fim realisti.
|
Si normal ca functioneaza pentru ca asa isi atrage diavolul membrii de club si sa sti ca e maestru al minciunii si inselaciunii ,apropo iti vb un baiat care a fost implicat in ocult inainte sa ajunga la adevarul absolut de care fara nimic nu are valoare in lumea asta si crestinii de care ziceai ca se sinucid nu sunt crestini sunt crestini doar pe foaie din astia sunt destui se spovedesc si dupaia merg si mai baga o betie ceva ca doar ii iarta aia e mentalitate de manelosapiens.Cauta despre cel din spatele ideii din the secret sa vezi cine e defapt capul si o sa te convingi cine te ajuta. spor la documentat :)