Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Domnule doctor Faustus,
Inteleg din raspunsul dvs ca la intrebarea despre Euharistie raspunsul dumneavoastra este ca nu stiti.
Cat despre discernamantul duhovnicesc, daca nu il am, inseamna ca la Judecata nu pot fi trasa la raspundere daca voi fi gasita ca nu cred drept, o sa raspund ca nu am avut ce face din moment ce nu am primit si eu discernamant duhovnicesc ca si altii, ci acest discernamant este rezervat unui numar atat de restrans de persoane. Domnul insa a zis ca se va propovadui Evanghelia Sa pana la capatul pamantului ca la Judecata sa nu mai zica nimeni ca nu a stiut. Asa ca eu merg pe mana Domnului care da discernamant tuturor din moment ce apoi ii va judeca daca au ascultat si au facut conform acestei Evanghelii sau nu.
Cat despre restul raspunsului dvs, no comment. Eu alte intrebari nu va voi mai pune, nu ati demonstrat ca sunteti in masura sa raspundeti.
Oricum, va multumesc pentru incercare, si ramaneti cu bine.
|
Bine, dragă, tu mergi până la capătul pământului pentru evanghelie, deci nu te opri în ghetourile franțuzești, și mai ales nu în ghetourile unde și-au făcut și anglicanesele cuib !!
Ți-am spus și îți repet: te rog să mă lămurești personal cum s-a săvârșit întruparea Fiului lui Dumnezeu ? Cum Dumnezeul universului care este Duh, Spirit S-a întrupat într-un trup omenesc ? Cum coexistau în același timp în Iisus Hristos firea dumnezeiască și firea omenească ? Explică-ne și nouă cum și după aceea s-ar putea să capeți mai multă deschidere către Dumnezeiasca Taină a Euharistiei.