View Single Post
Vechi 09.10.2010, 15:31:35
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Domnule doctor Faustus,
Vorbiti in numele propriu, pentru ca dvs nu sunteti "noi", sunteti doar "eu". Taina Logosului este descoperita doar de Duhul Sfant, si doar celor saraci cu duhul, pentru ca cei care sunt prea plini de ei insisi, trebuie mai intai sa se goleasca de alte duhuri pentru a face loc Duhului Logosului, adica al Adevaruui, si apoi vor primi ceea ce cer. Eu am primit raspunsul, si este exact cel pe care l-a primit si sfantul mai sus citat. Si cu asta m-am convins ca multi dau impresia ca ar sti ceva, ii umilesc pe cei care vor sa caute adevarul, de parca cineva s-ar fi nascut invatat din burta mamei, si apoi tot in bezna raman. Cand o sa doriti cu sinceritate sa aflati si dvs. raspunsul, Duhul Sfant o sa vi-l dezvaluie. Asa ca nu ma mai provocati cu intrebari nelalocul lor, pentru ca raspunsul o sa il gasiti in alta parte si doar atunci cand intentia dvs sincera va fi sa aflati raspunsuri si nu sa ii umiliti pe ceilalti cu ceea ce nu stiti.
Păi exact asta spuneam și eu că dumneata ești cam bogată cu duhul ca să ți se descopere înțelegerea adevărată a Tainei Sfintei Euharistii. Însă de-a lungul a 2000 de ani au fost mulți sfinți și părinți cărora Dumnezeu le-a făcut oarecum "înțeleasă" această sfânta taină, și toți mărturisesc la unison împărtășirea reală cu trupul și sângele euharistic al Domnului și Dumnezeului Iisus Hristos în Sfânta Biserică. Cât despre știință sau neștiință dumneata te-ai arătat foarte cunoscătoare a modului în care a avut loc taina întrupării Fiului lui Dumnezeu, însă se pare că ați auzit cuvinte prea de negrăit acolo în cerurile prin care ați fost (nu știți dacă erați în trup sau în afară de trup) și probabil că asta este cauza pentru care nouă pur și simplu nu vreți să ne grăiți de-negrăitele. Iar din ceea ce ne-ai relatat este evident că deși matale erai în căutarea adevărului pare-se că adevărurile tainelor le-au fost descoprite altora, având mărturiile lor, ori cunoașterea era evident a lor nu a dumneavoastră, cu alte cuvinte e cam greu să te lauzi cu știința altuia când tu ești un diletant !!!
Reply With Quote