Subiect: ajutor
View Single Post
Vechi 09.10.2010, 17:27:44
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de istina Vezi mesajul
Ce fel de acatist sau rugaciune sa fac ca-ci am un necaz ca tot omul si nu mai gasesc iesire din el ce as putea sa fac ,ce rugaciuni sa ies din el va multumesc din suflet daca ma-ti putea ajuta intrun fel .
ai putea intreba pe cineva mai in masura decat noi sa te sfatuiasca iti las aici siteul cu acest scop faurit de Maica Siluana care este o Maicuta foarte induhovnicita si are acest har al sfatului.. eu am observat ca oamenilor cu probleme le zice in primul rand nu sa caute numai sa iasa din necaz ci sa coboare in suflet si sa caute cauzele acelui necaz si cauzele sunt surprinzator de simple dar tot atat de ignorate de noi, cum ar fi.. o dorinta de razbunare, o ura fata de cineva, astea mai ales sunt cauzele relelor, si Maica te invata sa ierti si sa te ierti, sa binecuvantezi si pe fondul asta de la sine se desfac si necazurile si daca persista altfel le duci tinand pe Domnul aproape.. iata linkul cu Maica Siluana cu care poti sta de vorba scriindu-i problema ta aici: http://www.youtube.com/watch?v=RwFYU...eature=related
ai sa vezi acolo scris cu rosu "click aici pentru a trimite o intrebare" si poti pana iti va raspunde sa gasesti si pe altii cu probleme asemanatoare desi Maicuta are alt raspuns ptr fiecare suflet caci nu scrie de la ea ci ce-i da harul in clipa aceea..Doamne ajuta si sper ca nu te vei apuca numai sa rostesti retete magice.. trebuie sa te apropii cu toata sandramaua ,asa cum e.. uite Doamne viata mea.. ti-o dau Tie, ca nu mai pot.. "Veniti la mine toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi odihni pe voi"..
Reply With Quote