View Single Post
Vechi 09.10.2010, 17:54:17
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
D-zeul meu? Glumesti. Ar trebui sa aiba mult mai multa logica acel "D-zeu". Asta fiind prima cerinta pe o lista foarte lunga pe care zeul crestin o incalca litera cu litera si de aceea nu are cum sa fie zeul meu. Practic, nicio fiinta supranaturala nu indeplineste cerintele cu care o impodobesc credinciosii asa incat concluzia logica este ca niciuna nu exista. Acuma ca unii vor cu disperare sa creada orice nu e vina mea si nu sunt obligat sa suport un zeu pe care mi-l varati cu forta pe gat.
daca ati sti ca nicaieri nu e Dumnezeu mai aproape defiinta umana decat in suferinta lui.. acolo unde vedem durere Dumnezeu mantuieste.. este paharul amar al mantuirii.. dar nu pentru ca El e razbunator.. El foloseste raul facut de noi, moartea aduza de pacatul nostru pre binele nostru.. asta pentru ca noi nu ne putem opri din rau.. El a gasit o metoda sa se foloseasca de acest rau pozitiv si sa ne mantuiasca prin aceasta suferinta dar de suferit sufera cu noi.. simti asta in inima ta cand te doare ceva ca El vrea sa te mangaie.. ca de ar fi cu putinta ar trece de la tine paharul acesta dar avem nevoie sa-l bem, caci prin suferinta ne mantuim.. cancerul despre care multi zic da de ce l-a ingaduit Dumnezeu a umplut Cerul de oameni, Raiul e plin de astfel de bolnavi, la fel si alte sferinte.. noi vedem si judecam lumeste crezandu-ne buni.. de fapt ,ne indreptatim pe noi insine ca sa persistam in chiar suferinta.. ca asa este de te induri sa suferi putin te mantuiesti.. dar unii prefera sa stea in inclestarea dintilor afara din iubirea Sa.. plange inima in ei se simte asta bietii de ei sunt sfasiati launtric de ura si de angoasa dar se scalda in aceasta durere ca porcul in propiul rahat nevoind ,neandurandu-se sa iasa.. cand va veti satura de roscovele si va veti umili si veti plange catre El nemaiscrasnind din dinti impotriva Iubirii spunand cu tot dinadinsul ca este ura si cautand tot felul de argumente extrase din context, cand veti face asta si ca si maria Egipteanca veti privi la cruce, la Dumnezeu Rastignit, la aceasta Iubire nebuna care a coborat Cerurile cu nespusa plecaciune, cand veti intelege ce se intampla cu dumneavoastra, ne veti intelege.. acum deocamdata nu puteti.. aveti nevoie de o cazatura zdravana, care va veni, spre binele dumneavoastra, va veni..si veti fi o apriga propovaduitoare a Lui.. altfel nu ati fi fost pe acest forum in aceasta cipa dar sufletul dumneavoastra striga dupa ajutor si tanjeste dupa mantuire inlauntrul dumneavoastra.. daca v-ati indura sa va priviti ca sunteti obosita si umilita totalmente de pacat si de despartirea de Dumnezeu.. aveti nevoie de El, de dragostea lui.. respectul de sine va e la pamant sunteti satula de ura si vreti sa respirati pacea sa.. de asta sunteti aici..noi va imbratisam..

Last edited by GheronIosifIsihastul; 09.10.2010 at 17:57:32.
Reply With Quote