Am raspuns "dupa ureche" pentru ca NU am cum sa stiu ce este in sufletul sau,ce zace in el... Asta NUMAI Dumnezeu stie! Insa vad ca voi stiti. Interesant,si un monah cu care am vorbit a spus ca desi i se pare ecumenist se retine sa faca mai multe afirmatii,pentru ca doar Dumnezeu stie adevarul,cu toate astea vad ca voi aveti mai mult har de a-i "citi" pe oameni si de a-i judeca mai ales pe toti. Am spus ca asa cred,asa am auzit de la sfintii parinti (am mai detaliat aici),dar atat. Ma feresc sa-l judec,si atata timp cat am o anumita incertitudine prefer sa raman cu sfintii nostri ortodocsi care,slava Domnului,sunt atatia,decat sa ma apuc sa-l venerez pe Klauss asta si sa-i mai si necajesc si dispretuiesc pe fratii crestini din pricina lui. Poate sa fie si sfant,asta numai Dumnezeu stie,dar nu pot da eu verdictul acesta. Vad ca unii din voi puteti... Cinste voua,eu sunt un pacatos,nu ma simt plin de harul Duhului Sfant incat sa pot avea darul cunoasterii oamenilor pe dinauntrul lor. Asa ca iertati-mi neputinta.
Si marturisesc ca nu am citit nicio carte de-a lui,inca nu cred ca le-am epuizat pe cele ale sfintilor parinti... V-am spus ca sunt pacatos