View Single Post
Vechi 09.10.2010, 20:28:11
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Elesya Vezi mesajul
Ma intreb si eu asa.....rugaciunile catolice sunt "otravite"....?!? In fond Sfintii Arhangheli sunt ai tuturor crestinilor...Dragii mei....sa luam din orice invatatura ce este de folos sufletului...Sau poate tu Cristi crezi ca TATAL NOSTRU e doar al ortodocsilor?Pace tie!
ps. sunt ortodoxa...
De ce sa ne scarpinam invers ? De ce sa ne framantam mai mult decat este necesar ? De ce sa ne complicam viata mai mult decat trebuie ? Apai , sti cum lucreaza necuratul , ce-ti sopteste discret : " gusta si din asta , doar vezi ce frumos colorata si dulce e ? Sincer , eu nu-mi pun astfel de probleme , daca Tatal nostru e numai al nostru , sau daca e bine sa fac altceva decat stiu , sau asa si pe dincolo , caci spre bucuria , dar si spre tristetea mea sunt inca multe , foarte multe rugaciuni si acatiste ORTODOXE pe care nu le-am citit inca , asa ca nu sunt in astfel de framantari de a incerca " gustarile vecinilor " . Atata timp cat o rugaciune , un acatist nu se gaseste intr-o carte ce are binecuvantare la inceputul ei , eu nu o includ in programul meu de rugaciuni . Asa mi-a spus Duhovnicul , asa fac! ! ! ! In rest daca e bine sau nu ramane ca fiecare sa decida pentru el si viata lui ! Nu intru in polemici nefolositoare ! Doamne ajuta !