Iti admir perseverenta ta in a-ti sustine o idee , in a sustine pe cineva , indiferent cine este acela ! Perseverenta e de admirat , dar tonul tau este de discutat , dar asta e alta poveste . Informatile pe care le-ai dat privind conferintele lui Klaus Kenneth sunt venite mult prea tarziu , dupa terminarea evenimentului in sine , neajutand cu nimic pe cei interesati de conferintele acestuia . Deci o mai atenta redactare a anunturilor tale se impune . Sincer , datorita thread-ului deschis de tine , m-ai facut curios sa aflu cat mai multe despre acest Klaus Kenneth , si am inceput cautarile , mai intai pe net , si daca am timp saptamana viitoare voi cauta si cartea , iar de n-o gasesc voi lua legatura cu cei de la Lumea Credintei , care a realizat un interviu cu acesta , si sper sa pot rezolva problema . Adevarat spui , ca nu poti vorbi de cineva daca nu-l cunosti bine , nu-i cunosti ideile , gandirea in general . Cred ca o detaliere a ta se impune , fara a intra in polemici fara rost chiar daca nu toti vor fi deacord cu tine . Terbuie sa te obisnuiesti cu dialogul , si mai ales cu cei ce nu sunt pe lungimea ta de unda .Pentru inceput iti pun un link "incomod" la adresa Klaus Kenneth pentru a-ti vedea parerea cat mai obiectiv posibil , de se poate ,sa nu interpretezi si aceasta ca o polemica , sau un atac la adresa ta :
http://roncea.ro/2010/05/15/klaus-ke...i-new-age-iste