Citat:
În prealabil postat de antoniap
Iar mie, ecumenistii mi se par mai periculosi decat ateii. Ateii ii spuneau crestinului ca nu exista Dumnezeu, iar el isi mobiliza toate resorturile interioare pentru a nu se lepada de credinta. Ecumenistii nu-L contrazic pe crestin. Ii spun si ei ca exista Dumnezeu, dar ii propun sa fie tolerant cu ...pacatul!!! Putin cate putin, ca sa-i adoarma constiinta. Iar daca omul nu se trezeste, in ciuda faptului ca mai face si cate-o cruce stramba cand isi aduce aminte, face voia diavolului, inchinandu-i-se prin pacatele pe care le face zilnic si prin acceptarea unor compromisuri fara precedent in istoria crestinismului.
|
din cate stiu eu atat bisericile crestine apostolice, cea orientala si cea apuseana,precum si cultele neo-protestante se opun din rasputeri fata de pacatele capitale;homosexualismul,avortul,uciderea,femeile preoti,furtul, hotia, minciuna...si toate cele ce deriva din nerespectarea decalogului !
mai degraba sa ne unim in aceasta lupta comuna, decat sa ne uram,eventual sa ne luam si de gat (cum s-a intamplat la cluj,acu cativa ani, cand ortodoxii si greco -catolicii s-au lauat la harta efectiv in sfanta biserica !,din vina ortodoxilor,care nu voiau sa paraseasca biserica retrocedata de justitie grco-cat. !)
deci atentie, ca diavolul se strecoara si la unii la care barba e mai mare decat mintea !
noi nu trebuie ca ortodoxi sa cadem in pacatul fundamentalismului religios,si al intolerantei fata de fratii nostri de alte confesiuni crestine !