View Single Post
Vechi 10.10.2010, 20:27:53
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit cred

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Iar mie, ecumenistii mi se par mai periculosi decat ateii. Ateii ii spuneau crestinului ca nu exista Dumnezeu, iar el isi mobiliza toate resorturile interioare pentru a nu se lepada de credinta. Ecumenistii nu-L contrazic pe crestin. Ii spun si ei ca exista Dumnezeu, dar ii propun sa fie tolerant cu ...pacatul!!! Putin cate putin, ca sa-i adoarma constiinta. Iar daca omul nu se trezeste, in ciuda faptului ca mai face si cate-o cruce stramba cand isi aduce aminte, face voia diavolului, inchinandu-i-se prin pacatele pe care le face zilnic si prin acceptarea unor compromisuri fara precedent in istoria crestinismului.
din cate stiu eu atat bisericile crestine apostolice, cea orientala si cea apuseana,precum si cultele neo-protestante se opun din rasputeri fata de pacatele capitale;homosexualismul,avortul,uciderea,femeile preoti,furtul, hotia, minciuna...si toate cele ce deriva din nerespectarea decalogului !
mai degraba sa ne unim in aceasta lupta comuna, decat sa ne uram,eventual sa ne luam si de gat (cum s-a intamplat la cluj,acu cativa ani, cand ortodoxii si greco -catolicii s-au lauat la harta efectiv in sfanta biserica !,din vina ortodoxilor,care nu voiau sa paraseasca biserica retrocedata de justitie grco-cat. !)

deci atentie, ca diavolul se strecoara si la unii la care barba e mai mare decat mintea !

noi nu trebuie ca ortodoxi sa cadem in pacatul fundamentalismului religios,si al intolerantei fata de fratii nostri de alte confesiuni crestine !
Reply With Quote