View Single Post
Vechi 10.10.2010, 22:53:43
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghemistris Vezi mesajul
Tie iti mai recomand sa citesti pe Fericitul Augustin(confesiunile),Sf.Ambrozie de la Optina,Parintele Serafim Rose,Sf.Siluan Athonitul(Parintele Sofronie a fost ucenicul Sf.Siluan,si este de luat in seama acest aspect).Apoi parintele Serafim Rose spune in una din cartile sale,cel ce se converteste foarte usor cade in "boala corectitudinii"aproape ca nu scapa nimeni din cei convertiti de aceasta boala(si eu am avut-o,nu stiu daca m-am vindecat complet).Dar este vindecabila.Iar roada Duhului este dragostea,bucuria,PACEA,INDELUNGA-RABDARE,BUNATATEA, facerea de bine,credinta,BLANDETEA,INFRANAREA,curatia.(Gal.ca p.5/22-23). Iertare si Doamne ajuta!
parintele Sofronie a fost ucenicul Sf Siluan si este de luat in seama acest aspect.. da? boala corectitudinii? mah, imi amintesti de unul cand golaneam si eu prin viata asta pe la munte prin tren fara bilet.. tovarasul meu de drum cand am vrut sa-mi iau bilet mi-a spus"ce faci frate, vrei s-o arzi normal?" asa si tu... mah.. convertitii nu sunt bolnavi.. bolnavi sunt astialalti ,astia de se cred crestini vechi, care le taie aripile si alora, ca nici ei nu vor sa intre nici pe altii nu-i lasa.. cat despre vindecarea ta de patimi, alea de care banuiesti ca poate te-ai vindecat, alea sunt cele mai vii si alea de care esti sigur ca nu vei scapa niciodata ,de alea poate ca te vei vindeca..ai uitat sa-l pui pe parintele Rafail.. da nu-i nimic ca oricum vreau sa-i fac o vizita zilele astea.. sa-i transmit ceva de la tine, sau de la kk? sau de la altcineva care are roadele Duhului? hai ca nici eu nu am minte.. ma ciondanesc cu un sfant ca tine.. uuuf, iarta-ma ghemestrice si roaga-te ptr mine !