View Single Post
Vechi 12.10.2010, 08:39:20
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Șoc la Mănăstirea Brâncoveni ! ! ! . . .
asa si unde este socul? adica acuma nimic nu ma mai socheaza! cand sunt preoti acuzati de pedofilie, sau preoti implicati in tot felul de scandaluri sexuale sau cu batai, cand se intampla atatea in tara asta, unde mai este socul? ca un preot si niste mainute au trecut la o secta, ce o mai fi si aia? macar nu s-au luat la bataie sau nu au facut orgii. cat despre religie, e vorba de increderile fiecaruia...daca lor li s-a parut ca religia aia li se pare mai potrivita, sau eu stiu, mai apopiata de Dumnezeu....

eu sunt suta la suta ortodoxa , bine recunosc ca mai mult cu vorba decat cu faptul si mai ales cu gandul si cu vorba, dar sunt ferm convinsa ca religia ortodoxa este cea adevarata. am avut si eu tentatii sa trec la alta religie, pentru ca am o verisoara care s-a nascut ortodoxa si a trecut la o secta, evanghelisti dupa Biblie si tot timpul imi zicea sa trec la ei. am fost pe la reuniunile lor, care mi se pareau super groaznice si plictisitoare si prin biserica lor care parea un mormant, dar Dumnezeu nu m-a lasat sa fac o prostie pe care as fi putut sa o regret tot restul vietii mele. Dumnezeu mi-a aratat ca religia cu care m-am nascut, cea ortodoxa, este cea adevarata.

si oamenii astia daca asa au considerat ei ca este mai bine pentru ei, problema lor, va decide Dumnezeu ce se va intampla cu ei. Sunt oameni si oameni, preoti si preoti, preoti care nu ar trebui sa se numeasca asa si preoti care au foarte mult har. cine stie ce o fi fost in capul lor, numai Dumnezeu stie si numai El poate judeca.

deci nu mi se pare deloc soc, dar DA, intr-adevar este TRIST si trebuie sa ne rugam pentru toti sa avem ochii deschisi si calea luminata si sa ne apere Dumnezeu de ispitele celui rau, pentru ca alea ne duc la pierzanie.

Last edited by Mirela0110; 12.10.2010 at 08:46:04.
Reply With Quote