View Single Post
Vechi 12.10.2010, 14:35:09
Pr. Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de claudiu-marius Vezi mesajul
dar sa nu devina o lupta personala caci sorti de izbanda nu se afla pana nu se trzesc unii ca acestia ei insisi la realitate iar acest lucru se face cu rugaciune multa
Mare dreptate ai, frate bun! Sa nu crezi ca m-am apucat sa-mi arunc sufletul la picioarele unor pseudonime, aici, pe internet, ca sa le dau doar prilej de galceava. Un lucru este clar insa:
Citat:
12. Căci cuvântul lui Dumnezeu e viu și lucrător și mai ascuțit decât orice sabie cu două tăișuri, și pătrunde până la despărțitura sufletului și duhului, dintre încheieturi și măduvă, și destoinic este să judece simțirile și cugetările inimii,
13. Și nu este nici o făptură ascunsă înaintea Lui, ci toate sunt goale și descoperite, pentru ochii Celui în fața Căruia noi vom da socoteală.
14. Drept aceea, având Arhiereu mare, Care a străbătut cerurile, pe Iisus, Fiul lui Dumnezeu, să ținem cu tărie mărturisirea.
15. Că nu avem Arhiereu care să nu poată suferi cu noi în slăbiciunile noastre, ci ispitit întru toate după asemănarea noastră, afară de păcat.
16. Să ne apropiem, deci, cu încredere de tronul harului, ca să luăm milă și să aflăm har, spre ajutor, la timp potrivit.
(Cap. 4 din Epistola către Evrei a Sfântului Apostol Pavel)
Cuvantul lucreaza si nu oricum, ci ca o sabie cu doua taisuri! Pe unul il taie spre pierderea lui, iar pe altul il taie spre rasadirea lui in viata vesnica! Dupa inima fiecaruia. Preotul trebuie sa vorbeasca, dupa Harul Duhului ce lucreaza in el. Asa sa-mi ajute Dumnezeu! Cine are urechi duhovnicesti va prinde esenta cea duhovniceasca, cine are urechi trupesti doar, va prinde doar mânia spre mai multa mânie, chiar de nu am pus fost deloc mânie in cuvintele mele.

Roaga-te si pentru mine, frate, sa pot ramane in ascultarea tulpinii mele, Hristos, prin Biserica sa. Domnul sa-ti rasplateasca dragostea!

Last edited by Pr. Gheorghe; 12.10.2010 at 14:38:46.
Reply With Quote