Asa cum am anticipat, iata efectele. Iar asta nu-i decat inceputul.
Parinte, oare sa fi sosit asa curand regretul intoarcerii pe forum? Am desoperit intr-unul din mesajele trecute un mare "of". Credeti ca veti reusi sa treceti nesifonat printre balarii si ciulini, fara a calca in picioare si furnicutele ostenitoare? E greu, parinte si pentru un mirean, dar pentru dvs cu atat mai mult. Fiindca toata lumea cere de la preot, dar nu-si pune problema datoriei si a constiintei. Si-apoi, mie mi se poate rastalmaci orice cuvintel; sunt un biet pacatos al carui Duh Sfant isi poate lua zi libera oricand. Dar dvs vi se cere sa-l aveti la purtator, cu sau fara sutana.
Din partea mea, fara a face parada, aveti numai ganduri bune si un respect desavarsit. Va rog sa aveti rabdare cu noi toti si multa dibacie in vorbe, ca nu-i usor de pazit intr-un singur tarc, lupi si oi si viespi si serpi si vulpi...
Dumnezeu sa va dea multa mangaiere in vorbe, pentru placerea auzului tuturor... "dobitoacelor"!...
PS - Acu', sper sa nu-mi sariti la gat si sa spuneti: "Pe cine faci tu, ma, dobitoc, ha?"
|