Citat:
Īn prealabil postat de OmuBun
PS - Acu', sper sa nu-mi sariti la gat si sa spuneti: "Pe cine faci tu, ma, dobitoc, ha?"
|
Iar mi-aduc aminte de gradinita

!!! Stii, era un cantecel ce-l cantam cand ne suparam: "
pace, pace, intre doua dobitoace, / dobitocul cel mai mare..." si continui eu acum: sunt chiar eu!
Aici pe forum, mediul ne obliga la niste reguli. Eu am cateva

! Iata de exemplu: daca intr-un post cineva o ia pe aratura grav (dupa parerea mea, of course), atunci, daca vreau, postez si eu un raspuns, dar in postul meu introduc la inceput pasajul la care ma refer. Persoana vizata nu este luata "en gros" la rost, ci doar pentru porumbelul ce l-a scapat. E drept ca unii se aseamana mai mult cu coliviile de porumbei cu usa deschisa si atunci s-ar putea sa se simta vizati si pentru alte "pasarici", dar, de regula, negogiez doar "en detaille", tintit pe porumbelul din mana, nu pe ala de pe gard. Si inca o regula: nu port ranchina nimanui, nici macar nu ma supar, chiar daca "tonul" unor mesaje seamana cu biciul; face parte din "lucrarea parintelui" ar spune un credincios, sau este deformatie profesionala dupa cum ar zice un ateu.
Daca voi mai sta pe aici... nu am contract, mai vedem! Oricum trebuie retinut ca in 99% din timpul petrecut pe aici ma simt foarte bine si cred ca se poate scoate si ceva folos pentru sufletelul meu!
Pe cei doi de mai sus i-am luat cam tare, e drept. Nu retractez nimic insa pana nu vad macar o umbra de pocainta la acestia, caci nu este bine ca tu, vecinul meu, sa dai cu piciorul in sticla cu lapte pe care laptarul mi-a pus-o la usa, cand stii ca eu am copii mici de hranit si mai sunt si tulburat de criza.
Doamne iarta-ma pe mine pacatosul!
P.S.
Inc-o regula: nu ma "supar" asa tare decat cand vad cum niste "flutura vant" prin Biserica (parerea mea!), au tupeu de manelist si se cred mai mari ca patriarhul si Sinodul.