Subiect: Codul lui Oreste
View Single Post
Vechi 12.10.2010, 21:31:35
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Daca nu ma insel, minunile de la Fatima au avut loc candva inaintea celui de-al doilea razboi mondial, iar la noi in tara S-a aratat Hristos fecioarei de la Parepa si mai inainte o alta minune ciobanului de la Maglavit.

De ce sunt atat de diferite minunile catolice de minunile ortodoxe...poate asa cum sunt diferite functiile emisferei drepte cerebrale de cele ale emisferei stangi...ori poate asa cum doua poluri nord sau sud ar fi cel putin anapoda...

Eu l-as intreba pe omul bun... nu este bun numai unul Dumnezeu ?, nici macar Hristos nu a primit sa i se spuna bun, si precis ca ai serios de lucrat in sensul acesta, ca sa nu mai amintim ca preotul Eli a gresit ca nu si a batut la timp feciorii si a patimit pentru aceasta...

Rar am vazut secvente din emisiunea lui Oreste, dar mie nu prea imi placea nici cu Mircea Badea, insa aproape ca m-a impresionat placut intr-o emisiune la Nasul, cand a amintit de haosul creat in urma devastarii produse de uragane in State, si a facut trimitere foarte directa la responsabilitatea emisiunilor tv in sensul ca ar trebui sa devina mai responsabile, desi stiu prea bine din niste experiente de dezastre ecologice din trecut ca e nevoie de o busitura zdravana cu morti multi ca sa invete oamenii, suntem departe de responsabilitatea de a preveni.

In privinta catehezelor, tare nu-mi place ceva la preotul tanar la care se fac acum ore de cateheza, poate un duh de judecare, de a vedea multe capre si pe sine mai oaie...dar am sa mai merg o vreme, sunt multe pe care nu le stiu si poate invat sa si pun intrebari, cumva, poate apoi imi mai descopera si Dumnezeu...
Reply With Quote