View Single Post
Vechi 13.10.2010, 00:02:58
Miha-anca
Guest

Implicit

Revenind la saracia romanilor, am ascultat astazi discutiile de la TV International referitor la ceea ce se intampla in Parlamentul Romaniei in legatura cu noua Lege a pensiilor, si am ajuns la concluzia, ca cineva isi bate joc de romani, iar romanii asteapta sa vada ce se mai intampla...
Sistemul este inca lipsit de orice transparenta, incat nu se stie unde trebuie actionat si in ce fel, pentru a indrepta lucrurile.

Oare nu s-a vazut ca reactia maselor la asa o lege nedreapta, de a majora varsta de pensionare la 65 ani, a dat rezultate?!?

Stau si ma intreb cum de isi permite UE sa impuna romanilor asa o lege?!? Practic ei propun... Dar ma mir si mai mult ca romanii din Parlament accepta asa o lege in detrimentul interesului propriului popor, care i-a ales.
S-a vazut apoi ca ceea ce cere UE nu este batut in cuie si poate fi negociat ca orice altceva.

Am auzit de atatea nereguli, incat sub nici o forma nu se mai poate trage concluzia ca saracia se trage de la credinta ortodoxa. A fost o surpriza si faptul ca unii alesi nu stiu sa numere...

Cred ca a venit vremea ca tot romanul sa-si lase pasivitatea si sa devina cetatean activ, care sa ajute la indreptarea lucrurilor in Romania, ca sa nu mai dam vina pe ortodoxie pentru incapacitatea unora.
Reply With Quote