View Single Post
Vechi 13.10.2010, 00:41:40
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Nu am spus ca nu este voie, ci nu este nevoie, sa-l aparati pe Patriarh.

In rest, ceea ce numiti "a porcai", sunt de fapt incercarile ortodocsilor de a va lumina, caci nu vin cu acuze, ci isi argumenteaza f amanuntit afirmatiile - pe care, constat cu tristete - ca nici nu le cititi.

Dar daca percepeti incercarea acestora de a va lumina ca pe o "porcaire", atunci ii rog pe colegii ortodocsi sa se retraga, caci intentia nu este de a va deranja, de a va insulta, etc. ci de a va aduce adevarul, care s-a pastrat nealterat in BO.

Noi credem, in naivitatea noastra, ca odata ce vreti sa ne unim Bisericile, va intereseaza si ceea ce cred cei cu care vreti sa va uniti. Dar daca acest lucru va este total indiferent, atunci ar fi bine sa va luati ramas bun si de la unire.
Si eu, in naivitatea mea, n-am inteles ca atunci cand sunt categorisit, de exemplu, de catre un oarecare user de pe forum, drept "inselat de draci", mi se face o favoare, acesta incearca sa ma lumineze.

Iar cand alt user ma trateaza drept "minte de maț" - eu, prostul de mine, n-am înțeles că din dragoste și dorință de unire mi s-a spus așa...

În ceea ce privește interesul și nivelul de cunoaștere pe care îl avem fiecare pentru biserica celuilalt, ce să vă spun. Interesul meu față de Biserica Ortodoxă se poate vedea și din faptul că îmi petrec aproape la fel de mult timp aici cât pe forumurile catolice.

Interesul dumneavoastră pentru Biserica Catolică se poate vedea din faptul că nici n-ați știut ce posturi, sărbători, rânduieli și Sfinți țin greco-catolicii sau în ce fel își fac cruce. Dar, de la înălțimea cunoștințelor dumneavoastră, criticați fără încetare.
Reply With Quote