Subiect: Jurnalistii
View Single Post
Vechi 17.06.2006, 02:14:22
Dodi Dodi is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.05.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelaCristina
As vrea o parere - de fapt, cit mai multe pareri - despre jurnalisti. Credeti ca poate cineva sa razbata in acest domeniu si fara sa se preteze la compromisuri? Sau sa renunte la aceasta speranta?... Pentru ca stau si ma gindesc: intotdeauna este cineva din conducerea institutiei de presa respectiva care cenzureaza, contorsioneaza lucrurile, te face sa slujesti, vrind-nevrind, unor interese... ma abtin sa le calific.
Asa ca ce parere aveti: lupta in continuare sau reprofilare?
Lupta in continuare, fiindca jurnalismul nu este nici pe departe singurul domeniu care te pune in situatia de face (sau de a refuza) compromisuri. Nu cred ca vei gasi un domeniu cu un "nivel moral" mai ridicat, şi asta, fiindca oamenii s-au indepartat de Dumnezeu. Daca te reprofilezi, e ca si cum ai fugi de problema respectiva, numai ca, foarte probabil, ea iti va aparea si in noua activitate, sub o alta forma... Poti sa incerci presa religioasa, daca crezi ca te vei adapta mai bine. Presupun ca ai ales jurnalismul fiindca iti place, fiindca crezi ca ti se potriveste. Vorba lui MMihail: ortodocsii au nevoie de jurnalisti corecti.
"În lume necazuti veti avea; dar indrazniti, Eu am biruit lumea!" (Ioan, 16,33)
Reply With Quote