Subiect: Asa cred io!
View Single Post
Vechi 28.05.2007, 23:09:11
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

Alexandr, ai o atitudine... cum sa-ti zic eu... nu doresti sa afli adevarul, ci sa negi tot ceea ce altii considera adevar. nu vreau sa te judec, ci doar sa-ti spun k nu vei intelege niciodata avand aceasta atitudine.
am ascultat o predica interesanta in kre s-a vorbit despre turnul Babel. voi face un rezumat: cei kre l-au construit au vrut sa se razbune pe Dumnezeu (nu mai stiu exact de ce). spune istoria k atat de inalt a fost incat trecea de nori. de la inaltimea aceea au inceput sa arunce cu sageti in sus crezand ca-L vor lovi pe Dumnezeu... si culmea, sagetile se intorceau pline de sange. kre e ideea... Dumnezeu a procedat asa pt k, dak tot nu vor sa creada, atunci in necredinta sa ramana.

dak nu era stiinta, probabil k prostimea si acum ar fi crezut k Dumnezeu e k un trup undeva mai sus de nori...

asa si tu... si ceilalti kre cred k stiu mai bine kre-i adevarul... nu veti ajunge niciodata sa-L cunoasteti nevrand sa-L cunoasteti... pt k El nu ne forteaza sa-L cunoastem. se pot aduce argumente atat pt inexistenta cat si pt existenta... si atunci ce sa facem, sa credem sau nu? alegerea voastra. dar nu asteptati o minune pt a crede... 1. pt k Dumnezeu asteapta DE LA NOI PRIMUL PAS, apoi El va mai face o mie spre noi... mai facem ink unul, iar El ink doua mii (da stiu... n-ai cum sa intelegi din moment ce n-ai simtit-o pe pielea ta, dar macar n-o nega ceva ce nici n-ai incercat). dak astepti k Dumnezeu sa fak primul pas inseamna k esti mandru, iar El nu asta ne cere... e atat de greu sa treci peste mandrie?... este... asa e.... pacat k nici macar nu vreti sa intelegeti.
si 2. pt k minuni au existat si exista de knd lumea si pamantul, dar e aceeasi poveste: au crezut numai cei kre au vrut sa creada... ceilalti au gasit rastalmaciri. de unde stii tu k nu vei face parte din a doua categorie? poate k deja faci parte...

si nu ma refer doar la mesajul anterior, ci asa... in general.
ma pui sa intreb stiintificii, iar eu am spus ceva mai sus... whatever...

Citat:
In plus ganditi-va ca mai tarziu a mai urmat un val de imperechere intre rude dupa potopul biblic.
pun pariu k nici tu nu intelegi ce spui...
a existat imperecherea intre rude dupa potop... tu spui k e imposibila imperecherea intre ele? nu-mi spune k au mai supravietuit si alti oameni acelui potop...
Reply With Quote