View Single Post
Vechi 13.10.2010, 18:54:09
Elesya Elesya is offline
Banned

Data înregistrării: 08.10.2010
Locație: intre doua nemuriri
Religia: Ortodox
Implicit sa nu generalizam..

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Buna draga mea si bine ai venit printre noi.
Iti explic imediat ce trebuie sa faci:
RETETA:
-una bucata musulman perfid, fara caracter si fara respect fata de femeie
-una bucatica crestina credula si plina de sperante si vise
-in loc de fitil adaugi putin acid sulfuric si potasiu
si...... uite ce reteta rapida ti-am recomandat ptr a prepara un Coctail Molotov!!!!!!!!
Fara a dori sa par grosolana, sper ca dincolo de cuvinte ai citit amaraciunea cu care am postat aici....
asadar, daca nu esti masochista, sfatul meu sincer si dezinteresat este : FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGI!!!!!!!!!!!! cat mai ai timp!!!!!!!!!!!!!!!! pana nu va fi prea tarziu!!!!!!!!!!! Cauta un crestin!!!!!!!!!!!!!!!!! crede-ma pe cuvant!!!, te imbratisez cu mult drag, MArina

SA NU GENERALIZAM...Cunosc intamplator cateva familii mixte , atat romani cu musulmani , cat si romani cu evrei si sunt extrem de reusite....Si deasemenea stiu destule fatute romance care se afisaza cu barbati arabi, ele oferindu-se lor, de te apuca jena...Sigur sunt destule romance care si-au platit scump dorinta de a fi altfel decat celelalte , maritandu-se cu musulmani, iar acestia fie le-au dezamagit , fie ele insele au constatat ca acolo la ei nu umbla cainii cu colacii in coada si atunci n-au stiut cum sa revina trap saltat acasica , unde ei...au devenit bestii...Eu cred SINCER ca in fiecare popor indiferent de confesiune, exista varfuri dar si uscaturi...
Nu stiu care a fost crucea ta, imi pare rau daca ai suferit dar poate viata iti ofera alta sansa!