Sectele  se  racoleaza  din  biblioteci

[quote=Raphael;296774]Ieri am ramas surprins de cum o Bibiloteca Judeteana care se vrea a fi o institutie de cultura accepta ca in interiorul ei sa intre o secta si sa racoleze adepti dintre cititorii ei fideli. Secta cu pricina este AGEAC care se ocupa cu Gnoza. Iar Biblioteca cu pricine este Biblioteca Judeteana Panait Istrati din Braila. 
Mi-am dat seama ca AGEAC desi sustine ca nu este secta, este o secta. Eu nu ma las pacalit de secte.  
Ceea ce vreau sa discutam este de ce o biblioteca permite sa intre sectele in ea sa racoleze adepti.[/QUOTE        Nu    acuzati   prea tare  poate  au  intrat  ca  si cititori   in  biblioteca   ,cine  ii urmareste  ca  de  fapt  cei  despre  care  vorbiti  ,au  intrat  in  biblioteca  cu  alte  scopuri .Ispitele  vin  sub  fel  si  fel  de  forme .ispitele  intra  chiar  si  in  Biserica  si  te  rascoleste .  Si  pe  urma  nu  poate  sa  te  racoleze  cu  forta  cineva .  

Probabil  ca  persoanele  care  sunt  mai  slabe  de  inger  se  lasa  pacalite . Nu  este  rau  ca  ati  abordat  acest  lucru . Poate  cei  in  cauza  i-a  atitudine . Doamne  Ajuta !

"   Toate  imi sunt    slobode ,  dar  nu  toate  imi  sunt  de folos (ICor. 10 ,23 ,) "  Nelinistea  noastra   pe  care  o  simtim   neincetat  in  incercarea  de  a fi  perfecti  ascunde  teama .  Daca  ne  infruntam  temerile   si  ne  ingaduim   sa  fim  "umani ", putem  fi  mai  fericiti  si  mai  bogati  . " D. Burns

|