Citat:
În prealabil postat de Doriana
Nu stiu daca are leatura cu tiganii, dar iti dau exemplu de o mentalitate intalnita mai ales la romani: 'Nu munci, dragul mamei, lasa ca face mama; vei creste si tu mare si atunci te vei chinui destul". Si creste copilul...cu ideea ca munca e un chin...La ce te astepti mai apoi?
|
sunt perfect de acord, insa in cazul asta cred ca e o problema si cu adultii respectivi !
deci pe langa parinti buni, mai lipsesc in tara asta, am impresie, si sefi buni,si o educatie bazata pe practica si munca in echipa !
si uite asa iese copilu adult, si nu-l invata nimeni sa fie ordonat ,punctual, sa aiba cuvant si sa munceasca in echipa !
ar trebui, televiziunile astea mogulesti, sa ne arat de 10 ori pe zi, exemplul unor state si societati precum germania sau japonia, polonia,cehia...care sunt exemple bune, de cum tari devastate de razboi,s-au ridicat din cenusa si scrum,devenind puteri economice si politice !
care a fost oare secretul lor ,cum au fost societatile respective, pt a fi in stare sa recupereze asa mult ???