View Single Post
Vechi 14.10.2010, 16:57:56
angy_clau angy_clau is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.10.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
N-ai cum sa nu accepti existenta altor religii, insa nu le acceptam dogma ca si mantuitoare, iar la musulmani acest aspect este explicit prin ideile smintite promovate de peste 1000 de ani. Unde ar imolaritatea noastra d.p.d.v crestin ?
Si apropo, noi nu gasim ca mantuitoare dogmele celorlalte culte crestine ! Impaca-te cu ideea !

De ce oare musulmanii accepta alte religii ca existenta dar noi crestinii nu?
Si oricum pentru toate religiile exista tot un singur Dumnezeu, fie ca e numit Allah sau God sau Dumnezeu..... EL este acelasi pentru tot pamantul. Este unul singur si acelasi pentru toti. Faptul ca voi fugiti de musulmani este pentru ca ei sunt mult mai credinciosi decat voi pentra ca ei Il pun inaintatea tuturor pe Dumnezeu si se roaga de 5 ori pe zi si tin postul Ramadam si fac pelerinaj, in schimb voi, deja ce sa zic sa spun adevarul? Adevarul este ca deja tinerii din Romania sunt de parere ca este o rusine sa te rogi si sa mergi la biserica sau sa tii post. atunci spuneti-mi voi mie, unde e credinta? de ce ii urati pe musulmani? simplu: ii invidiati pentru credinta lor care nu va pieri niciodata. in schimb a noastra este deja pe sfarsit...... si nu vreau sa credeti ca sunt vre-o necredincioasa...... eu cred in Dumnezeu si atat. dar sunt rationala si spun ceea ce vad. pentru ca eu vin din generatia de tineri care se rusineaza sa faca si semnul crucii in fata bisericii..... toti tinerii sunt asa.... daca ati sta o zi in fata bisericii ati vedea cati din cei tinerii fac semnul crucii si cati intra in biserica..... asta e diferenta cea mare..... musulmanii vor ramane credinciosi fie tineri fie batrani, dar noi????