View Single Post
Vechi 14.10.2010, 17:21:42
daniil96 daniil96 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.09.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de angy_clau Vezi mesajul
Sa zicem ca exista tari cu astfel de ”tratamente” speciale pentru sotie........ dar ce voi ramanii sunteti mai buni cand auzi si vezi la stiri 5 / 10 stiri despre violenta domestica unele ajung si la deces? nu e vb de religie e vorba de BARBATI!!!!!! voi barbatii in general nu respectati femeia e ca o servitoare ca va face mancare si are grija de placerile voastre!!!!!! asadar, nu spuneti voi ca musulmanii sunt mai rai decat voi..... ca sunteti toti in aceeasi oala, din punctul meu de vedere..... si specific, casatorita de 2 ani cu un musulman...... si sunt mandra de el..... e de 10 ori mai bun decat un barbat roman.... face absolut toate treburile domestice alaturi de mine..... curatenie, mancare, tot..... in schimb, fostul meu iubit cu care am locuit 1 an si era roman, ma trimitea la cratita si daca nu ii placea mancarea ma lovea..... asa ca nu vorbii de musulmani inainte sa vorbesti de crestini...... cum este acea zicala: nu vorbii de gradina vecinului pana nu te uiti bine in gradina ta.

in Biblie barbatul este invatat sa iubeasca si sa respecte femeia

daca unii se poarta altfel ... o fac incalcand ceea ce le cere credinta crestina

la musulmani insa ... femeia este o sclava

si daca nu crezi deschide putin ochii ... cu cat o tara musulmana aplica mai mult credinta ... cu atat femeile au mai putine drepturi

cu cat islamul e mai aplicat ... cu atat sunt femeile mai aproape de sclave

Afganistan, Iran, Arabia Saudita sunt exemple unde islamul e la putere ... femeile sunt putin mai mult decat o camila

Turcia este o tara musulmana in care femeile au drepturi ... dar au pentru ca Ataturk a impus o dezvoltare seculara (lucru pe cale sa se schimbe)