View Single Post
Vechi 14.10.2010, 17:28:31
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Normal ca un musulman sa se poarte frumos cu o romanca, ii pupa si picioarele, scuzati expresia. Musulmanii sunt disperati, desi nu recunosc, sa traiasca intr-o tara linistita ca Romania.

O sotie romanca, e viza lor pt Europa!!!! Barbatii musulmani, mereu au textul preg, ca ei isi iubesc sotia, ca e cununa lor, ca o respecta, etc, deja ma ia cu tremurat!

Era cat pe ce sa fac si io un astfel de pas, cand in al XI-lea ceas, am spus din toata inima in sf, biserica:''Tata faca-Se voia Ta! Si alege tu Tata pentru mine!'' Si a ales Tatal, acel barbat a dat inapoi, io m-am pricopsit cu o rana la picioare, de am stat o sapt in pat, efectiv n-am putut sa mai pasesc.

Si a ales Tatal pentru mine, si ii multumesc din tot sufletul meu Fecioarei, care m-a ajutat si nu m-a lasat, acum sunt casatorita cu un roman, avand binecuvintarea duhovnicului.

Citat:
În prealabil postat de daniil96 Vezi mesajul
exact ... asteptam ca Elesya sa ne descrie aceasta situatie ca fiind "o fericire" ... dar vad ca acum nu mai scrie

in schimb apar alti useri ne care mint ca pe copii, zice ca e crestin ... apoi vorbeste despre crestini la persoana a II-a ... "voi"

si nu are nicio problema, pentru musulmani nu este un pacat sa minti, sa inseli ... pe cei care nu sunt musulmani