View Single Post
Vechi 14.10.2010, 17:39:00
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Sa te ajute Dumnezeu! Imi plac postarile tale ca-ti pui intrebari care conteaza!
Spui ca ai citit despre aceste lucruri in scrierile Maicii Siluana? Poti fi mai exact, te rog? Unde. (eu nu am citit inca nimic scris de dumneaei).
mai, eu vorbesc cu Maica Siluana de cateva ori pe zi, dar bine, pe internet ,ea este Amma mea duhovniceasca , desi de vazut.. mai rar.. a fost acum vreo 4 zile in Bucuresti si ne-am vazut.. asa ca ce m-a invatat am multe astfel de fragmente in mailurile ce mi le-a trimis dar eu am gasit asta si in invataturile ei, uite iti dau un link unde vorbeste despre pocainta.. si are si carti.. ai citit spovedanie neterminata? e mai buna ca Jurnalul fericirii.. tot jurnal e.. crede-ma ca daca crezi ca ai aflat ce e ortodoxia inainte sa o cunosti cum o explica maica Siluana cu siguranta ca e departe de adevar.. deci stii cat de surprins am fost sa invat atatea si atatea.? m-a invatat sa intru in iadul din inima, intre vami, acolo, sa ierti mai intai in trecut sa te rogi pentru vrajmasi si nu ai idee cum se schimba toate.. sa te ierti pe tine insuti.. multe, multe.. eu ma pocaiam dupa cum ma invata simtul meu, dirijat si inselat de diavol.. sa vezi cum sporesti dupa Maica Siluana.. ai auzit de seminarul iertari? ti-l recomand .. AAA da, uite, acolo gasesti toate ideile astea bine sintetizate.. vezi ca e format pdf! sa citesti mai intai sesiunea 7 si sesiunea 8! apoi revii de la 1! iar daca vei voi sa-l si lucrezi ia legatura cu Maica pe acelasi site si crede-ma ca vei afla bucuria care nu se va lua de la noi si viata ta se va schimba.. linkul acum..http://www.sfintiiarhangheli.ro/sa-ne-vindecam-iertand daca nu reusesti sa le copiezi scrie-mi si ti le trimit eu.. downloadeaza si asculta neaparat conferinta asta (mergi pe mana mea si vei vedea)chiar iti recomand mai intai conferinta si apoi seminarul- aceasta de aici este o conferinta despre pocainta: http://www.ortodoxmedia.com/inregist...luana_pocainta

Last edited by GheronIosifIsihastul; 14.10.2010 at 17:51:14.
Reply With Quote