Citat:
În prealabil postat de mirabela
Nu prea le stii pe toate, ar fi cazul sa te mai interesezi, un musulman poate avea 9 sotii, precum profetul. Sau conform Qu'ran-ului, poate face jumate de casatorie(exact asa-i spune). Sau are ''sotie'' in fiecare tara pe unde are afaceri.
Desi musulmanii sustin sus si tare, ca accepta crestinii, istoria isi spune cuvantul. Brancovenii au fost ucisi pt ca nu au vrut sa treaca la islam, Sf. Efrem cel nou, ucis de musulmani pt ca n-a vrut sa treaca la islam, mai este cazul din zilele noastre, al tanarului soldat rus, decapitat pt ca n-a vrut sa treaca la islam.
Imi pun simpla intrebare cum pot exista casatorii mixte fericite, cand avem atatea exemple in istorie care demonstreaza contrariul!
|
Draga mea, daca tu n-ai trait asa ceva sau n-ai vazut, nu inseamna ca nu exista...da oficial la ei in tara au voie la 4 sotii...Si desigur ca nu agreez nici eu poligamia...Am studiat pt cultura generala despre casatoria islamica si cele 4 etape ale ei...khitbah;nikah;zifaf;walimah...si despre aspectul ei contractual...INSA eu am vb in postarea initiala despe cazurile fericite de aici din tara, pe care absolut intamplator le cunosc, si in unul din ele el este dintr-o tara araba din Africa si botezat catolic....Cei in cauza n-au alte sotii si se inteleg ff bine de vreo 14-15 ani....