View Single Post
Vechi 14.10.2010, 21:24:40
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Oricum, mare, f. mare parte din cei ce ne spunem astazi crestini ne inchinam domnului om si nu domnului D.zeu , asa ca ziua in care ni se va propovadui ,,faca-se voia noastra/mea" nu este departe . Dar asta nu este adevarat pt. orisicare crestin ! Cei care se inchina cu adevarat lui D.zeu stiu ca atunci cind se inchina trebuie sa spuna : faca-se voia Ta !

De obicei este surprinzator sa vezi multi confrati care se impartasesc cu pine si vin si care habar nu au de profunzimea vietii si gindiri duhovnicesti dar uneori este dezarmant de dureros !
De sus de pe cruce, s-a rugat pt. noi si a spus "iarta-le lor ca nu stiu ce fac..." . Poate ca, facand la fel, rugandu-ne pt. trezirea celor ce astazi fac doar mecanic anumite gesturi, poate ca atunci am trai mai putina durere la gesturile confratilor nostri.

Se spune ca Dumnezeu stie sa indrepte orice lucru rau in bine. Oricum, atunci cand lumina intelegerii, a adevaratei intelegeri va rasari in sufletele celor ce astazi nu au habar de multe, atunci vor sti ce au de facut. Pentru ca Duhul sufla unde voieste si tot el este cel care-i va conduce pe cai nestiute de multi dintre noi. Nu mare va fie mirarea cand multe locuri se vor schimba - cei dintai cu cei de pe urma. Dar asta, numai Bunul Dumnezeu poate sti cand si cum.
Reply With Quote