View Single Post
Vechi 15.10.2010, 02:49:44
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Gata, m-am hotărât, dau fuga la Copăceni să mă facă mitropolit. După aia vă fac eu popi, diaconi și ce vreți voi. Mama lor de ecumeniști !

Am găsit un sfânt părinte care spunea să-ți bați nevasta dacă stă de vorbă cu un catolic. Cine-i părintele ăsta nu pot să vă spun, am găsit un blog unde se producea sfinția sa, zicea că s-a restras prin Siberia de frica masonilor. Dar m-a asigurat că e "sfânt părinte" cu nimic mai prejos decât Ioan Hrisostom, Vasile cel Mare, Maxim Mărturisitorul sau Ioan Damaschinul. A scos și un ghid: "cum să ajungi sfant parinte in 10 pasi" (urmeaza sa fie tradus in romaneste de marele patrolog Danion Vasile ). Când o să pun mâna pe toiagul de mitropolit să vezi ce-l înghesui pe spinarea ecumeniștilor.
Nu mă mai duc la biserica eretică unde muierile tac sau cel mult mârâie după strană. Facem noi pe internet parohie, cu site, cu tot ce trebuie și unde matroloagele ne învață așa de frumos ce-i cu dreapta credință, călindarele și mai ales cum să ajungem cei mai tari ortodocși din toate timpurile. Până ajung mitropolit vă sfătuiesc (că după aia poruncesc) nu mai ieșiți din casă că aerul e contaminat de expirația ecumeniștilor și ai masonilor. Până și nepotu-miu și-a trădat credința, că s-a înscris în cercul de geografie de la liceu, care-i organizație criptomasonică, vă spun eu că am citit pe blogul preacuviosului Ignorantie, mare sfant părinte și el, cu parohie mare răspândită pe întreg mapamondul.

Gata, vă las că trebuie să caut utrenia în secțiunea audio, că doar musai să mă învăț un pic cu slujba arhierească că azi mâine intru în ierarhie, cu blagoslovenia cuvioșilor viitori sfinți părinti de la Copăceni.
Reply With Quote