in Ocident cei ca el au tacut milc demult(ca ce rost ar avea, nu mai au cu cine) si stau cu capul plecat in volanul Mercedesului.[/quote]
Uite d-aia trebuie scoala, ca sa invatam ce inseamna stereotipuri si idei preconcepute. Uite ce, am decis ca trebuie sa fiu dura, nu mai merge cu lugulugu ca pana acum: bagati-va mintile in cap!!!!!! Pentru voi occidentu i strainatatea inseamna bani multi "fara numar, fara numar" cu e la moda sa zici in Romania! Asta ca romanu cand se intoarce de acolo trebuie sa arate ca el e smecher, ca acum e mare barosan (ca a cules capsuni in Spania), are matele fripte de foame dar arata "la fraierii" din romania ca el s-a instarit prin strainataturi si acum are toale de firma. Cu cat suntem mai sarantoci cu atat vrem sa fim mai fuduli. D-aia credeti voi ca in afara stau cainii cu covrigii in coada, dar va amintesc ca si acolo sunt tot oameni, si marea majoritate mult mai modesti decat credeti. Eu radeam de francezi ca n-au maisini frumoase ca in romania, ca asa am invatat eu la mine in cartier.
|