15.10.2010, 17:15:11
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 08.10.2010
Locație: intre doua nemuriri
Religia: Ortodox
|
|
de acord
Citat:
În prealabil postat de angy_clau
Imi pare foarte rau pentru voi pentru faptul ca spuneti cu voce tare ca sunteti crestini, dar adevarul e ca nu respectati ceea ce spune biblia. voi nu respectati pe nimeni. ce legatura are religia unui om?
de ce nu sunteti buni si nu acceptati ca exista si alte religii? de fapt, voi cu totii aveti ceva doar impotriva musulmanilor, caci pe catolici ii acceptati.
ca sa ii raspund la intrebare fetei care vrea sa se casatoreasca cu un musulman.....
draga mea, biserica ortodoxa nu admite casatoria voastra decat daca el se converteste, dar in schimb, moscheea admite.
iti raspund cu drag, pentru ca si eu am trecut prin asta si am reusit sa ma casatoresc cu el in moschee fara ca nici unul dintre noi sa renunte la religia sa. sa nu crezi ca asta te va afecta in fata lui Dumnezeu, pentru ca El e acelas pentru toti, fie ca e numit Dumnezeu sau Allah.
Si nu lua in calcul tot ceea ce spun romanii despre musulmani. nu sunt toti la fel. dar cum romanii nostrii sunt mai incuiati, asa vor crede mereu. pana cand vor vedea singuri adevarul, nu avem ce face. dar e alegerea ta in final, nu e a lor.
casa de piatra si multa fericire.
|
Ma inclin in fata ta angy_clau..ai rostit un adevar ! Fie ca Bunul Tata Ceresc sa-ti lumineze tie si familiei tale, pasii!
|