View Single Post
Vechi 15.10.2010, 17:33:30
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
:) N-am zis asta. Unde vedeti dvs asta? Am zis doar ca exista o posibilitate mai mare de esec in caz ca totul e facut ca la carte.

Stiu mai multi oameni ce traiesc fericiti in concubinaj, sau intr-o casatorie rezultata din concubinaj.

Putinele casatorii "ca la carte" au ca rezultat DRAME. Se trezesc in casa doi straini. Si-n timp se intraineaza si mai rau. Sunt exceptii, e adevarat. Cam un sfert din total ajung sa se inteleaga bine totusi. Un procent tot trist.

ok... e bine sa fie totul facut bine... dar majoritatea pt care au ales ori parintii ori "dragostea" de tip adolescentin... au sfarsit urat. Si fara suparare, dar va pot da foarte multe exemple... de oameni cu vietile distruse de asa o alegere ce parea a fi buna. Si sunt convinsa ca si dvs vedeti asta in jur, n-aveti cum sa nu vedeti. Dar poate nu vreti sa constientizati...

Inainte lumea nu divorta din rusine de gura lumii, atata tot. Si acum sunt multi pe care doar gura lumii si frica de scandal si partaj ii mai tine impreuna, dar cu adevarat casatoriti nu mai sunt demult... de ce sa fim ipocriti... asta se intampla in jur.
in jurul tau...iar ceilalti nu au cum sa fie ipocriti daca nu prea cunosc exemple de astea prin jurul lor.
Reply With Quote