View Single Post
Vechi 15.10.2010, 20:15:33
coldworld coldworld is offline
Banned

Data înregistrării: 14.10.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Mie imi sunt clare lucrurile.
Asa vi se pare, in realitate problema e mult mai complexa.

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Daca nu vi se pare un real pericol pentru mantuire atunci spuneti-mi care este scopul lui, adica pentru ce e necesar cipul daca am putut trai atatia ani fara?!
Intreaba pe mami si pe tati, pentru ca tu esti mica si habar nu ai nimic de viata asta !
Este necesar ca toti oamenii sa fie prelucrati informatic, pentru ca omenirea s-a inmultit si nevoile au crescut, de aceea pentru a tine evidenta platilor, pentru a evita haosul financiar la toate nivelele, pentru a implementa o ordine in societatea in care traim, sunt necesare, chiar foarte necesare. Acum nu se mai merge la medic cu o hartie scrisa de mana ci cu un card, pe care sunt trecute diagnosticul avut, forma de asigurare, datele personale etc. Cand te duci la farmacie, nu se mai pot face escrocherii cu retete, pentru ca totul este inregistrat si astfel iti iei medicamentul cu compensatie. Asta numai asa, niste exemple din viata cotidiana...Unde nu este ordine este haos si nebunie! Deci cardurile sunt foarte bune. Si orice instrument economic care usureaza tranzactiile de orice fel si toate operatiunile de tip economic.
Reply With Quote