Subiect: O intrebare
View Single Post
Vechi 15.10.2010, 23:23:25
Andrei_so Andrei_so is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.09.2010
Religia: Ortodox
Implicit Ciudat

Ar fi doua feluri de motive aici: unul din punct de vedere stiintific, iar al doilea din punct de vedere religios. Bine ar fi sa analizam un pic situatia pentru a nu cadea in inselare si sa ajungem ne mintim singuri
Lumeste:
-De obicei din cate am observat eu, luna capata acea culoare pe care o descri tu la eclipsa. Din cate vad observatorul astronomic nu a confirmat nicio eclipsa de luna in perioada asta.
-Luna mai apare rosie atunci cand rasare(deasupra liniei orizontului); pare mai mare si mai rosie din cauza fenomenelor de reflexie si refractie a luminii care trece prin atmosfera
-sau mai poate aparea rosie din simplul fapt ca in atmosfera este fum sau praf
Toate acestea le gasesti mai explicit aici: http://www.universetoday.com/19969/red-moon/

Duhovniceste poate fi intr-adevar vorba de o minune, in cazul in care cele enuntate mai sus nu se justifica sub nicio forma.
Dupa parerea mea ar putea fi considerata minune sau semn chiar daca s-ar fi intamplat din cauze naturale; toate se intampla cu un scop.

Sa-mi fie cu iertare daca mai exista si alte cauze naturale sau nu; nu am de unde stiu.

Doamne ajuta!
Reply With Quote