View Single Post
Vechi 16.10.2010, 13:49:06
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de wassabi Vezi mesajul
spinoasa problema asta. mie, unuia, mi se pare de bun simt pozitia ortodoxa, ca duhul sfant nu poate veni de la Fiul, din moment ca nasterea lui Isus a fost posibila datorita duhului sfant, asadar duhul sfant a existat inainte de nasterea lui Isus.
Pe de alta parte, daca Isus este totuna cu Dumnezeu, atunci de ce n-ar putea avea si el capacitatea de a crea duh sfant.
Bine, eu zic si altceva, de ce a fost nevoie de intregul proces de nastere a lui Isus cand Dumnezeu si-ar fi putut trimite fiul direct pe pamant, fara a-l mai trece prin lungul proces al gestatie, copilariei, scolii de tamplarie etc.
ce ziceti de gramada asta de ineptii?:))) de unde sa te apuci sa-i explici? saracul omul asta.. asta este un drac mare ,urias! l-a nenorocit pe bietul om.. wasabi daca ma auzi de acolo din launtru! smereste-te! arunca-te la pamant ca ce traiesti tu acum e moarte nu e viata! incearca sa te smeresti si te va lumina Duhul Sfant.. mergi impotriva curentului nu inspre ce-ti tot spune satan prin ganduri ca-si bate joc de tine groaznic.. eu crede-ma ca lacrimez si nu pot sa cred ca e adevarat.. in genunchi iti cad si te implor.. citeste pe Sfintii Parinti SMERESTE-TE SI accepta ca suntem prosti cu totii si cu totii suntem inselati de satana in fiecare clipa.. daca te-ai vedea.. stiu, stiu ca ti se pare totul in regula .. of pacatule nenorocit! blestemata stare! Doamne ai mila si fa ceva cu acest suflet, pentru Rugaciunile tuturor sfintilor te implor Mantuitorul nostru, fa ceva si scoate din starea asta pe omul acesta..rog toti fratii care citesc sa se roage pentru wasabi ,Maica Siluana m-a invatat ca foarte mult intareste sufletul si-l ajuta sa se trezeasca rugaciunea cat mai multo persoane! dar rogu-va, rugati-va din suflet si cu durere! Doamne miluieste -ne pe noi si pe wasabi, fratele nostru pentru care ne rugam acum!
Reply With Quote