View Single Post
Vechi 16.10.2010, 14:33:09
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de giovaninnaa Vezi mesajul
Dragii mei, as vrea sa va intreb ceva. Eu lucrez cu publicul. Cu foooartee mult public. Ma ingrozeste ce vad. Ma ingrozeste ce vad si pe strada, si in trafic. Ma ingrozeste sa vad ca majoritatea celor din jurul meu nu mai sunt oameni, nu sunt nici animale, daca i-as numi animale as jigni necuvantatoarele.

Si vin si va intreb: cum sa-i iubim? cum sa reusim sa iubim astfel de specimene? cum sa-i iubim pe cei care injura, care se bat, care sunt extrem de nesimtiti, pe cei care sunt violenti, nespus de rai, care nu au nici un dram de bun simt.....

E mult prea plina lumea de astfel de indivizi... eu am de-a face cu ei mereu... sunt ingrozita. mi-e si frica uneori.

Cum sa ne purtam cu astfel de indivizi? ce na facem, dragii mei?
Sa ne purtam cu dragoste- sunt oameni care nu au intalnit dragostea in familie, nu au cunoscut bunatatea, nu au avut parte de rabdare din partea celor din jur,poate au trait in conditii de subzistenta... amabilitatea nu costa- sa fim amabili!Un gest frumos poate rasturna o lume a indiferentei si violentei.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote