În prealabil postat de Roseinthedesert
Dar practic, asa crescuta intr-o biserica baptista in care trebuie sa stai linistit pe scaun, asa organizat, si in care nici nu se pune problema de o revarsare puternica a Duhului, desi am parasit de mult spatiul asta rigid si lipsit de viata, inca in subconstientul meu am o problema cu aceste manifestari.
Si cu toate problemele acestea ale mele, oricat de ciudat si straniu ar arata unele manifestari, nu pot sa nu trag concluzia ca noi asa « ordonati » nu stim nimic din ce inseamna viata din abundenta cu Dumnezeu, avem niste biserici moarte, sau pe moarte, biserici teoretice dar nu practice, si ei ciudatii, care mai de care mai ciudati, au parte de Faptele Apostolilor in bisericile lor.
Au parte de manifestarea gloriei lui Dumnezeu, si totodata de bombardamentului celor ca noi, aia crescuti in « ordine »spirituala, care ii facem in tot felul, de la demonizati, eretici, satanisti, oculti, la ce mai vreti voi. Si de ce ? Pentru simplul fapt ca ne este insultata cultura, traditia si conceptiile pe care le avem.
Noi stam in banci, cantam, mai lacrimam, dar in final plecam acasa tot cu bolile cu care am venit, tot cu legaturile demonice cu care am venit, tot cu depresia, blocajul sentimetelor, oboseala spirituala. La ei, cad pe jos, se tavalesc, striga, tremura, fac tot felul de scheme, dar intr-un final, pleaca acasa sanatosi, vindecati fizic si emotional, atinsi de puterea lui Dumnezeu. La noi arata bine, civilizat, ordonat, la ei ciudat, dar la urma urmei rezultatul conteaza. Nu asta fluturam tot timpul? Roadele conteaza, ceea ce culegem conteaza!!! Daca culegem uscaciune ceva e in neregula, poate nu ei sunt pe o cale gresita ci chiar noi care ne credem echilibrati si cu capul pe umeri.
|